5 feil du bør unngå å bli en vellykket sports tipper

Det er helt naturlig å gjøre feil. Imidlertid, hvis de skal koste penger, er det bedre å unngå dem. I sports betting, feil kan være kostbart, og så, hvis du planlegger å lære sports betting, bør du først lære å unngå sports betting feil. Her er noen slike feil som nybegynnere så vel som proffer kan gjøre, og bør unngå dem.

Em

Hvis du planlegger seriøst å komme inn i sports betting, men ikke er villig til å sette inn dine 100%, kan du knapt tjene noen fortjeneste. Det er greit å være lat hvis du satser bare rekreasjonsmessig. Men hvis du virkelig ønsker å lykkes i sports betting, bør du være klar til å jobbe.

Det er en vanlig misforståelse at profesjonelle sports tippere ser på sportskanalen etter å ha våknet, se på oddsene, tenk på dem en stund og begynn deretter å plassere innsatsene. Sannheten er imidlertid at profesjonelle sports tippere gjør mye forskning på lag, ser på spillopptak og studerer statistikken mye. Dette kan til tider være ganske kjedelig, men hvis du vil lykkes med sports betting, bør du være forberedt på å gjøre det.

Hvor mye arbeid er nødvendig? Du kan bli skuffet over svaret, men du trenger virkelig å gjøre mye arbeid. Hvis du ikke vinner, betyr det at du bør jobbe enda hardere. Hvis du vinner, legger du sannsynligvis inn nok innsats. Det er ingen faste timer per uke du bør jobbe. Det avhenger av hvor raskt du lærer strategier, og dette trenger vilje til å gi dine 100%.

Em

Du bør angi bankstyringsregler og følge dem strengt. Du kan høre mange tragiske historier om hvordan tippespillere brøt sine egne regler og til slutt møtte uflaks. Sports betting har opp- og nedturer som aldri kan unngås. Derfor er bankrollstyringsregler veldig viktig. Disse reglene vil gjøre det mulig for deg å ha en ide om spill som har mer verdi, men som fortsatt har øvre grenser.

Em

En annen vanlig feil en nybegynner sports tipper kan gjøre er å satse hver eneste kamp. Et nettsted som BetGold inneholder et stort utvalg av spill. Du bør gå sakte, velge spillene dine og analysere hver av dem og sikre at de har noen verdi og er verdt å tippe.

Her bør du huske på noen ting. Ikke alle spill har verdi. Dermed, hvis du satser hvert eneste spill, gjør du en feil. Fristelsen til å tjene mer penger er uimotståelig, men stadig betting spill vil bare nullstille fortjenesten din, fordi det også ville være spill uten verdi.

Em

Å forvente å begynne å vinne bare innen få dager etter sports betting eller forvente å vinne 70% -80% av innsatsene dine kan være en stor feil. Selv de beste sports tipperne kan ikke vinne selv nær 70% -80% av innsatsene sine. Faktum er at de vinner under 60%, og dette skjer med verdens beste sports tippere.

Det er sant at du kan nå opp til det nivået en dag; men det vil ta deg mye tid. Først må du gå gjennom mye skuffelser og noen ganger oppmuntringer, og så i det lange løp kan du se noen stabile gevinster. Derfor bør du være forberedt på dette. Å holde urealistiske forventninger kan gjøre deg deprimert snart, og du kan forlate betting helt.

Em

Sports betting er en aktivitet som kanskje inneholder flest opp- og nedturer. Det kan hende at du stadig kommer over tap. I det scenariet er det viktig å ikke være emosjonell og skylde på uflaksen din. Uflaksen din kan være synderen hvis du taper en kort stund, for eksempel for 50 spill. Men hvis du taper 500 spill, er det sannsynligvis du som gjør noe galt. I så fall bør du nøye studere dine valg og system. Du kan til og med stoppe en stund og deretter starte på nytt.

Er du forberedt på å følge disse tipsene? Husk å jobbe hardt, bruke de riktige strategiene og tenke praktisk. Det vil la deg nyte sports betting i sann forstand.