5 feil du bør unngå for å bli en vellykket sportsbettspiller

Det er helt naturlig å gjøre feil. Men hvis de skal koste penger, er det bedre å unngå dem. I sportstipping kan feil være kostbare, og så, hvis du planlegger å lære sportsbetting, bør du først lære å unngå sportstippingfeil. Her er noen slike feil som nybegynnere så vel som proffer kan gjøre, og bør unngå dem.

Em

Hvis du planlegger seriøst å komme inn i sportsbetting, men ikke er villig til å sette inn 100%, kan du knapt gjøre noen fortjeneste. Det er greit å være lat hvis du satser bare på fritiden. Men hvis du virkelig ønsker å lykkes i sportstipping, bør du være klar til å jobbe.

Det er en vanlig misforståelse at profesjonelle sportsspillere ser på sportskanalen etter å ha våknet opp, ser på oddsene, tenker på dem en stund og deretter begynner å plassere innsatsene. Sannheten er imidlertid at profesjonelle sportsspillere gjør mye forskning på lag, ser spillopptak og studerer statistikken mye. Dette kan være ganske kjedelig til tider, men hvis du ønsker å lykkes i sportsbetting, bør du være forberedt på å gjøre det.

Hvor mye arbeid er nødvendig? Du kan bli skuffet over svaret, men du trenger virkelig å gjøre mye arbeid. Hvis du ikke vinner, betyr det at du bør jobbe enda hardere. Hvis du vinner, gjør du sannsynligvis nok innsats. Det er ingen fastsatte timer per uke du bør jobbe. Det avhenger av hvor fort du lærer strategier, og dette trenger vilje til å gi 100%.

Em

Du bør sette bankstyringsregler og følge dem strengt. Du kan høre mange tragiske historier om hvordan tippespillere brøt sine egne regler og til slutt møtt med uflaks. Sportsbetting har opp- og nedturer som aldri kan unngås. Derfor er regler for bankroll-administrasjon svært viktig. Disse reglene vil gjøre deg i stand til å ha en idé om spill som har mer verdi, men fortsatt har øvre grenser.

Em

En annen vanlig feil en nybegynner sportsbetter kan gjøre er å satse hvert eneste spill. Et nettsted som BetGold inneholder et stort utvalg av spill. Du bør gå sakte, velge spillene dine og analysere hver av dem og sikre at de har noen verdi og er verdt å satse.

Her bør du ha noen ting i tankene. Ikke alle spill har verdi. Dermed, hvis du satser hver eneste kamp, gjør du en feil. Fristelsen til å tjene mer penger er umotståelig, men stadig betting spill vil bare oppheve fortjenesten din, fordi det også ville være spill uten verdi.

Em

Forventer å begynne å vinne bare innen få dager etter sportsbetting eller forventer å vinne 70% -80% av innsatsene dine kan være en stor feil. Selv de beste sportsspillerne kan ikke vinne selv i nærheten av 70%-80% av sine spill. Faktum er at de vinner under 60%, og dette skjer med verdens beste sportsspillere.

Det er sant at du kan nå opp til det nivået en dag; men det vil ta deg mye tid. Først må du gå gjennom en god del skuffelser og noen ganger oppmuntringer, og så i det lange løp kan du se noen jevn vinner. Derfor bør du være forberedt på dette. Å holde urealistiske forventninger kan gjøre deg deprimert snart, og du kan forlate tipping helt.

Em

Sportsbetting er en aktivitet som kanskje inneholder flest opp- og nedturer. Det kan hende at du stadig kommer over tap. I det scenariet er det viktig å ikke være følelsesmessig og skylde på uflaksen din. Uflaksen din kan være synderen hvis du taper en kort stund, for eksempel for 50 spill. Men hvis du taper 500 spill, er det sannsynligvis du som gjør noe galt. I så fall bør du nøye studere dine valg og system. Du kan til og med stoppe en stund og deretter starte på nytt.

Så, er du forberedt på å følge disse tipsene? Husk å jobbe hardt, bruke de riktige strategiene og tenke praktisk talt. Det vil la deg nyte sportsbetting i sann forstand.