6 triks som brukes i pokerjuks

Kortspill jukser i det siste holdt Ess skjult opp ermene, dyktig skyve dem på bordet for å sikre sin seier. Til slutt utviklet juks i poker seg til verdige måter å godkjenne på med proffer som kom sammen for å sikre at de nye spillerne ikke får noen legitim sjanse til å vinne. Videre har i dag online poker produsert «superuser» kontoer som kan se kortene dine, «bot» programmer som fungerer perfekt og andre teknologiske måter å jukse på. Her er seks måter å jukse på poker.

Em

Når det gjøres nøye og i hemmelighet, kan en spiller subtilt markere baksiden av bestemte kort under den første klemmen. I et Texas holdem-spill ville Ess og ansiktskort (Queens, Jacks og Kings) være nøkkelkortene, mens ved et lowball-spillbord ville 2s, 3s og 4s være nøkkelkortene å markere.

Når nøkkelkortene er merket, vil juksemakeren fortsette å håpe at ingen av deres rivaler eller dealeren blir kjent med feilen. Deres neste jobb er å fortsette å se alle kortene nøye, da de deles ut rundt bordet og tatt av sine motstandere.

Mens en enkel ripe med neglen er tilstrekkelig for de fleste pokerjuks, velger de fleste å ta en mer høyteknologisk bane mens de markerer kort. Selv spillere kan kjøpe en merket kortstokk.

Em

Myk spilling er en av de vanligste forekommende formene for pokerjuks.

Det er en form for samarbeid der en spiller ikke klarer å satse eller høyne i en hånd når omstendighetene fortjener å gjøre det, i utgangspunktet for å unngå å vinne penger eller sjetonger fra en venn. Ved å spille hånden på en annen måte, det vil si på en «myk» måte, kan spilleren hoppe over å ta en venns sjetonger, men på bekostning av spillets integritet for andre.

I poker forventes de nærmeste familiemedlemmer eller bestevenner å spille et rettferdig spill hele tiden, noe som betyr at ingen soft-spiller eller går lett med bestemte motstandere som du ønsker å se vinne.

Hvorvidt soft-playing er strengt en form for juks er diskutabel; Men, sett fra Foxen og Bicknell, strategien har sine fordeler og ulemper, som selv om duoen brukte det og fanget en stor andel av premiepotten, deres rykte ble svært skadet.

Em

Langs linjene av soft-playing eller samarbeid juks, flere turneringsspillere har blitt oppdaget «dumping» chips for å hjelpe sine partnere til å ha en garantert seier til slutt.

Disse spillerne kan gjøre en stor re-raise for de fleste av sine sjetonger, bare for å kaste når deres partnere går all-in eller bare skyve med en forferdelig hånd og håper jo bedre. I alle fall er dumping av sjetonger til partneren din en flott metode for å rigge sluttspillet i en turnering.

Etter å ha fått gratis sjetonger som gave, kan dumpee bruke dem som våpen for å vinne de store pengene, som deretter deles mellom dumpee og dumper når turneringen er over.

Når det gjøres riktig, kan chip dumping være vanskelig å oppdage. Men hvis mistanke oppstår, er de mest sannsynlige straffene diskvalifisering fra konkurransen og et eiendomsforbud.

Em

Fra den tiden da på slutten av 90-tallet poker ble digital, online poker feltet har vært spesielt utsatt for juksere. Dette ga også opphav til «bot» blant andre triks. En bot er bare et program opprettet for å ta de beste beslutningene på grunnlag av tilgjengelig informasjon. Ved å lage en poker bot godt, juksere kan bare sitte avslappet og la programmet til å spille dag og natt, kontinuerlig samle kontanter på grunn av sin medfødte kanten over mennesker.

Men i disse dager online poker nettsteder har begynt å ta ekstreme handlinger for å gjenkjenne bot kontoer og betale spillere som taper penger til juks roboter.

Em

Lære juks som dealer er en kunst som dør i dag, på grunn av casino kort rom ved hjelp av kameraer overhead og fagfolk i boksen.

Em

Vinkelskyting betyr å delta i aktiviteter som offisielt kan være innenfor rammen av spillets regler, men likevel anses som urettferdig eller uetisk som de utnytter eller utnytter en annen spiller. For eksempel kan en vinkelskytter fungere som om han foldet hånden for å friste andre spillere til å kaste deres selv om det ikke er deres tur.

En form for vinkelskyting som er eksklusiv for online poker er å misbruke frakoblingsbeskyttelsesreglene som de fleste nettsteder har. DP er en regel eksklusivt for online poker i henhold til hvilken hvis en spiller er koblet fra nettstedet mellom hånden, blir hånden hans spilt ut akkurat som om han var til stede i spillet uten at spilleren trenger å sette mer penger i potten. Online pokerrom som gir DP har normalt bestemte bord reservert for dette, slik at alle spillere ved bordet vet at de spesielle DP-reglene vil gjelde.

En vinkelskytter bruker dette på denne måten – hvis en spiller er i en hånd som han er usikker på, hvis han har de beste kortene, men ikke ønsker å satse mer penger, kan han koble fra internett og vente på hånden for å spille seg ut. Et DP-bord vil gjøre de resterende kortene i hånden som skal deles ut, og potten vil bli gitt til spilleren med de beste kortene. I tilfelle av flere motstandere i hånden, ville han bli gitt en sidepotte.

Å vite om disse triksene kan alltid være nyttig, selv om du ikke bruker dem, da du kan være oppmerksom på noen juks motstander. Alt godt!