Å spille Dominoes – Interessante fakta og tips

Hvis du nylig har hørt om dominospillet og har blitt interessert i å spille det, kan du spille det online med enten spillepenger eller ekte penger. Mens noen nettsteder tilbyr spill med bare spillepenger, tilbyr noen andre med både, spill og ekte penger. La oss forstå noen regler og strategier for å spille dominobrikker.

Em

Mens du spiller dominobrikker på nettsteder som pkvgamesmu.biz, bør du vite at blokkspill er de mest grunnleggende formene for dominobrikker og også de mest populære. Det spilles vanligvis mellom to spillere, men flere spillere kan også delta. Spillet skal begynne med alle 28 brikkene med forsiden ned, og spillerne bør tilfeldig velge syv. De resterende 21 flisene skal legges til side og skal ikke brukes resten av spillet.

I blokkspill, hvis en spiller ikke kan spille en flis, bør de gi sin tur til neste spiller. Hvis alle spillerne ikke kan spille en flis, er spillet over som kalles en blokk. Ellers fortsetter spillet til en spiller blir kvitt alle brikkene sine og erklærer «Dominoe». Denne spilleren scorer 1 poeng for hver pip (prikk) på brikkene som er igjen i motstandernes hånd. Hvis spillet ender i en blokk, betyr det at begge spillerne fortsatt har fliser. I så fall legger spillerne sammen poengsummen sin, og spilleren med minst antall pips får poeng som tilsvarer forskjellen mellom begge totalene.

Em

Akkurat som i blokkspill, i uavgjort spill for syv fliser skal velges av to spillere. Hvis det er flere spillere, senkes dette tallet. Men i uavgjort dominobrikker blir andre fliser ikke satt til side, men skyves til siden med forsiden ned i det som kalles Bone Yard.

Gameplay og scoring er nesten det samme som blokk dominobrikker; men en stor forskjell er at når du ikke kan spille en flis, bør du i stedet for å passere trekke en annen flis fra Bone Yard. Likevel, hvis du ikke kan spille av en flis, bør du fortsette å tegne. Hvis alle brikkene er ferdige, men fortsatt ikke kan spille, bør du gå videre til neste spiller.

Em

Dominospillet skal spilles dyktig. Selv om det ikke er nødvendig å gå veldig dypt, kan noen sterke, men enkle tips hjelpe deg med å komme i gang på et flott nettsted som https://pkvgamesmu.biz/.

Bli kvitt fliser og dobler med høyere verdi tidlig

Hvis du sitter igjen med fliser med høyere verdi, og hvis du taper spillet, må du legge sammen flere pips til motstanderens poengsum. Derfor bør du bli kvitt fliser med høyere verdi så snart som mulig.

I tilfelle dobler, er de vanskeligere å spille siden du kan spille dem på ett nummer. Dermed kan en 6-6 bare spilles på en 6, mens en 6-4 kan spilles på en 6 eller en 4. Derfor bør du bli kvitt dem også.

Hold øye med når motstanderen passerer eller trekker

Når motstanderen tegner eller passerer, vet du at de ikke har noen av tallene som vises i hånden. Du kan deretter finne ut hvilke brikker de holder og kan begynne å spille flisene dine strategisk for å tvinge dem til å måtte passere eller trekke på sin tur.

Ha så mye variasjon du kan

Dette kan være litt vanskeligere og litt mindre viktig enn de ovennevnte strategiene; Likevel er det godt å mestre det. Å ha så mange pip-tall som du kan i hånden, vil hjelpe deg å unngå å passere eller tegne. Mens du blir kvitt fliser, gjør det så jevnt som du kan for å opprettholde sorten din. Ikke gjør dette på bekostning av tipsene ovenfor.

Forstå reglene og følg disse tipsene, så kan du glede deg over dominospillet. Alt godt!