Ambulanse jage advokats påståtte $2 M underslag ingen tilfeldighet, brukte pengene til å Gamble

Personskade advokat Matthew Dunkley er tiltalt for underslå fra svært klienter han skulle mester. (Bilde: Dunkley Law)

Nevada personskade advokat Matthew Dunkley, 53 er i fengsel etter lades i Henderson rettsystemet med ni tellinger av tyveri og ett tilfelle av utnyttelse av en eldre person.

Metro Police hevder at advokaten stjal penger fra sine klienters finansoppgjør og brukte den til å finansiere sine gambling turer og et forhold til en eksotisk dancer.

Politiet sier Dunkley holdt 1.86 millioner dollar over en treårsperiode som skulle gå til sine klienter.

b

Advokater forsvare klienter mot hva de anser for å være ulovlige handlinger, men det stopper ikke mange fra bryte loven selv. Og noen gjør det å gamble.

Fjor, ble en advokat i Kentucky belastet med underslå penger fra kunder å betale ned sin gjeld som utgjorde $ 1,6 millioner. Føderale myndigheter belastet Danny Butler, 71, med flere tellinger av wire svindel. Han pled skyldig denne måneden, enige om å være disbarred, og vil bli dømt i mars.

Advokat Nathan Hardwick ble anklaget i oktober stjele mer enn $ 18 millioner fra klienter, inkludert Dustin Johnson, nr. 3 rangert golfspilleren i verden. Påståtte utgifter var privat jetfly bruk, gambling og kvinner. Johnson har siden anlagt en sak mot Hardwick, og saken pågår.

I 2015, en New Jersey advokat Matthew Neugeboren innrømmet å underslå over $ 2,6 millioner å dekke hans spilleavhengighet. Under hans skyld appell til wire svindel og innlevering falske selvangivelse, ble han dømt til 18 måneder i fengsel.

Endelig i Kina, ble en advokat dømt til 12 år i fengsel etter bekjenne til stjele penger og gambling bort så mye som 1 million dollar om dagen. Navigere kumar Aggarwal sa han stjal fra 92 klienter å svindle rundt 64 millioner dollar inn i sin egen personlige bank-kontoer.

b

Metro Police hevder at en advokat for å håndtere enestående utligninger for Dunkleys klienter skrev en person, «Dunkley gamblet alle pengene bort. Beklager, uansett… lykke. «

sterk

Advokat blir holdt i Clark County forvaring Center på $ 250,000 kausjon. Etterforskerne spør hvem var en kunde av Dunkleys som tror de var ofre for hans påståtte forbrytelser komme frem.

Innlegget ambulanse jage advokat påstått $ 2 M underslag ingen ulykke, brukt penger til å Gamble dukket først på Casino.org.