Betchu – Gratis sports betting app for ekte betting moro

Hvis du virkelig vil glede deg over tipping, har du kanskje følt behovet for et verktøy som tillater tipping når som helst og hvor som helst. Ventetiden er nå over med Betchu.

Betchu er en gratis sports betting søknad. Med denne brukervennlige appen kan du nå møte sportsfans over hele verden, samhandle med dem og gjøre uformelle innsatser bare for moro skyld!

Betchu er en app på sosiale medier som du gjør raske sportsspill når som helst og med hvem som helst!

Denne enestående plattformen kutter ut mellomleddet, slik at du og vennene dine kan satse direkte med hverandre, uten noen av avgiftene som mange populære spillapper krever.

Ved hjelp av Betchu kan du se alle innsatsene vennene dine gjør, mens du støtter laget ditt gjennom likes og kommentarer, og følger sammen med et live spill av selve spillet! Du kan også holde deg oppdatert med alle de siste nyhetene for alle de store idrettene, noe som gjør Betchu til en go-to-app for alle dine sportsfanbehov.

Betchu er som andre applikasjoner på sosiale medier, men rettet mot ivrige sportsfans som av og til satser. Det er gratis å bruke, samler sportsfans for å følge spill-for-spill-action i sanntid, samhandle og gjøre og motta spill uten gebyrer eller minimumssaldoer. Vinnere av spill er garantert å motta lovede beløp. De fleste stater har legalisert sports betting, men for de som bor i stater som ikke har, ikke bekymre deg – sports betting legalisering er på vei.

Betchu er en gratis sports betting applikasjon som samler sportsfans som de følger en play-by-play og gjøre uformelle spill for moro skyld. Selv med små innsatser gjør Betchu det enkelt å sette inn potensielle gevinster på forhånd, uten gebyrer eller minimumsinnskuddsbeløp. Poenget med Betchu er å fremme sportsfaninteraksjon og skape ekstra spenning med uformell betting!

Finansielle støttespillere av Betchu har en direkte innvirkning på søknaden. Støttespillere får betatestingsprioritet og gir direkte tilbakemeldinger, mottar detaljerte utviklingskontoer og anerkjennelse på kontoene sine – og viser andre brukere at de var støttespillere for lanseringen.

Finansielle støttespillere av denne applikasjonen vil være direkte involvert i utviklingen:

• Første tilgang til testing av betaappen og direkte tilbakemelding om hvordan du kan forbedre appen
• Regelmessige og detaljerte nyhetsbrev om utviklingen av appen
• En kontologo som indikerer at medlemmet er en innledende støttespiller

Spill med et hvilket som helst beløp og samhandle med andre sportsfans på Betchu-applikasjonen som er rettet mot moro! Sportsfans samhandler med venner gratis – som man ville gjort på Facebook – for å satse og diskutere mens de følger et live play-by-play.

I motsetning til noen andre sports betting applikasjoner, krever Betchu ikke avgifter eller minimumsinnskudd – den vinnende parten får det totale beløpet. Betchu garanterer også at uformelle gevinster utbetales ved å sette dem inn elektronisk, som en del av spillprosessen.

Finansielle støttespillere av Betchu har en direkte innvirkning på søknaden. Støttespillere får betatestingsprioritet og gir direkte tilbakemeldinger, mottar detaljerte utviklingskontoer og anerkjennelse på kontoene sine – og viser andre brukere at de var støttespillere for lanseringen.

Støtt Betchu Indiegogo-kampanjen