Spille Dominoes – Interessante fakta og tips

Hvis du nylig har hørt om spillet av dominobrikker og har blitt interessert i å spille det, kan du spille det online med enten lekepenger eller ekte penger. Mens noen nettsteder tilbyr spill med bare lekepenger, tilbyr noen andre med både, spill og ekte penger. La oss forstå noen regler og strategier for å spille dominobrikker.

Em

Mens du spiller dominobrikker på nettsteder som pkvgamesmu.biz, bør du vite at blokkspill er de mest grunnleggende formene for dominobrikker og også de mest populære. Det spilles normalt mellom to spillere, men flere spillere kan også delta. Spillet bør påbegynnes med alle 28 fliser med forsiden ned, og spillerne bør tilfeldig velge syv. De resterende 21 flisene skal settes til side og skal ikke brukes resten av spillet.

I blokkspill, hvis en spiller ikke kan spille en flis, bør de sende sin tur til neste spiller. Hvis alle spillerne ikke kan spille en flis, er spillet over som kalles en blokk. Ellers fortsetter spillet til en spiller blir kvitt alle sine fliser og erklærer «Dominoe». Denne spilleren scorer 1 poeng for hver pip (prikk) på fliser igjen i motstanderens hånd. Hvis spillet ender i en blokk, betyr det at begge spillerne fortsatt har fliser. I så fall legger spillerne opp poengsummen sin, og spilleren med minst antall pips får poeng lik forskjellen mellom begge totalene.

Em

Akkurat som i blokkspill, skal det velges for sju fliser av to spillere i uavgjortspill. Hvis det er flere spillere, senkes dette tallet. Men i draw dominobrikker andre fliser er ikke satt til side, men er presset til siden med forsiden ned i det som kalles Bone Yard.

Gameplay og scoring er nesten det samme som blokk dominobrikker; men en stor forskjell er at når du ikke kan spille en flis, i stedet for å passere, bør du trekke en annen flis fra Bone Yard. Likevel, hvis du ikke kan spille en flis, bør du fortsette å tegne. Hvis alle flisene er ferdige, men likevel ikke kan spille, bør du sende til neste spiller.

Em

Spillet av dominobrikker skal spilles dyktig. Selv om det ikke er nødvendig å gå veldig dypt, kan noen sterke, men enkle tips hjelpe deg med å komme i gang på et flott nettsted som https://pkvgamesmu.biz/.

Bli kvitt fliser med høyere verdi og dobler tidlig

Hvis du sitter igjen med fliser med høyere verdi, og hvis du taper spillet, må du legge opp flere pips til motstanderens poengsum. Derfor bør du bli kvitt høyere verdi fliser så snart som mulig.

I tilfelle av dobler, de er vanskeligere å spille siden du kan spille dem på ett tall. Dermed kan en 6-6 spilles bare på en 6, mens en 6-4 kan spilles på en 6 eller en 4. Derfor bør du bli kvitt dem også.

Hold et øye med når motstanderen passerer eller trekker

Når motstanderen trekker eller passerer, vet du at de ikke har noen av tallene som vises i hånden. Du kan deretter finne ut hvilke fliser de holder og kan begynne å spille flisene strategisk for å tvinge dem til å måtte passere eller trekke på sin tur.

Ha så mye variasjon som du kan

Dette kan være litt vanskeligere og litt mindre viktig enn de ovennevnte strategiene; fortsatt er det godt å mestre det. Å ha så mange pip tall som du kan i hånden vil hjelpe deg å unngå å passere eller tegne. Mens du blir kvitt fliser, gjør det så jevnt som mulig for å opprettholde din variasjon. Men ikke gjør dette på bekostning av de ovennevnte tipsene.

Forstå reglene og følg disse tipsene, og du vil nyte spillet av dominobrikker. Alt godt!